Casar-se a la Costa Brava

Un sol radiant .. 
La gastronomia mediterrània: que si unes tapetes, una mica de pernil ibèric, bon vi ... 
Un paisatge impressionant: penya-segats, reserves marines, jardins botànics, boscos de somni ... 
Somnieu amb casar-vos a la Costa Brava? Les seves platges i els seus paisatges deixaran bocabadats als vostres convidats.

Idees per organitzar el vostre casament a la Costa Brava: 

Podem preparar un casament al costat del mar. Escollirem junts el millor lloc, decoració ... perquè tot tingui la vostra essència.

Si sou "més d'asfalt" i no voleu casar-vos a la platja però voleu gaudir de la Costa Brava, podem organitzar el vostre casament en una capella, en un parc, en una finca privada ...

Si veniu de fora del país, us ajudarem a escollir la millor hora i data per gaudir al 100% del dia, us ajudarem amb la documentació legal per casar-vos, us aconsellarem on comprar el ram o quin fotògraf contractar, coordinarem l'allotjament i el transport dels convidats ...

Si viviu fora d'Espanya, no hi ha cap problema!  Tenim experiència organitzant casaments internacionals o de parelles que viuen fora.

Com ho fem? 

1. Ens comuniquem amb vosaltres a través d'e-mails i sessions de Skype. Internet ens ho posa tot més fàcil ;-) 
2. Optimitzem els viatges que tingueu programats a Espanya i aprofitem al màxim aquests dies per avançar.

Sense aclaparaments però amb el màxim rendiment. Viureu la preparació amb intensitat i un somriure, amb la plena confiança que tot sortirà bé i al vostre gust. Portem més de 14 anys dissenyant casaments inoblidables!

Vols un casament a la Costa Brava?