Wedding Planner

------------------------

No volem que quan recordis el teu casament recordis presses, estrès (aquest barb que et va sortir per culpa dels nervis!), el fotògraf que no arribava, el risc de pluja (i tu sense un pla B!), el càtering que es va servir fred (i la cara de ranci que va posar el teu millor amic quan ho va provar) ... 
No volem que deixeu de gaudir del vostre dia, que us els perdeu per estar pendents de toooota la organització. 
El vostre casament només es viu un dia i estarà plen d'emocions (aiiiixxxx, que ens posem tendres!). 
Amb la nostra ajuda, us garantim que podreu viure cada minut intensament.

 

I no parlem d' "un casament més", com tants. El vostre casament ha de ser únic, amb essència, personal i intransferible.

  • Que transmeti tot el que heu somiat.
  • Que us emocioni i sorprengui fins i tot a vosaltres mateixos.
  • Que faci vessar alguna llagrimeta a la teva mare.
  • Que deixi amb la boca oberta a la cunyada.
  • Que no sigui una llauna per als més petits.
  • I, per què no? Que es recordi per sempre! Oi?

 

Ens apassionen els casaments!

Ens agrada compartir amb vosaltres els secrets de la preparació, gaudir-ne junts, solucionar aquells imprevistos que potser per a vosaltres seran un món, però que per a nosaltres són el pa de cada dia. 
Ens agrada acompanyar-vos perquè assaboriu tot el procés sense preocupacions.

 


Potser us pregunteu, i per què hem de pagar a una wedding planner si ens ho podem fer nosaltres mateixos? 

 

1. Organitzar un casament és com la primera vegada que coneixes als sogres: tot ha de sortir perfecte i tots els detalls han d'estar previstos. O com el lliurament dels Oscars! I vosaltres heu d'estar radiants, al vostre estil, però radiants. ¡Deixeu-ho en mans de professionals amb més de 14 anys d'experiència!

2. No volem que el vostre casament sigui un més de la pila. És el vostre! Junts farem que sigui únic i inoblidable. El nostre cap sempre està pensant decoracions originals, detalls curiosos, propostes innovadores per sorprendre als vostres convidats... Sabem llocs amagats i preciosos que us revelarem ;-)

3. Estalviareu temps. Nosaltres coneixem tots els proveïdors, secrets... així que tot s'agilitza. Sembla que tinguem súper poders: fins i tot hem organitzat casaments preciosos en menys de tres mesos!

4. Estalviareu diners. Junts escollim els espais, fotògrafs, càterings, músics... que més s'ajusten a les vostres necessitats, sense exclusivitat de cap tipus, i podem negociar les millors condicions. Us sorprendrà veure les tarifes.

5. Certificat de '0 preocupacions': Us imagineu haver de preocupar-vos de tot? Que si el càtering, que si els músics, que si aquest menú especial per l'oncle al·lèrgic ... O pitjor encara: ¿de veritat vols delegar tota aquesta feina a la teva germana o a la teva millor amiga? Elles també volen gaudir del vostre dia... Amb nosaltres teniu el segell de "garantia de tranquil·litat" per gaudir d'un dels dies més especials de la vostra vida. Podreu dedicar als vostres convidats -a la gent que voleu- el temps i l'afecte que mereixen, sense haver d'estar pendents de cap altra cosa.

Deixa que et parli directament a tu. Per un moment, respira i imagina't aquest dia, amb el vestit que somiaves acabat de posar: deixa que la teva mare t'agafi la mà mentre et mires al mirall amb el teu preciós vestit, sense que res us destorbi, sense presses. És aquest moment el que havies somiat des de sempre, oi? No deixis que res t'ho robi. És teu i t'ho mereixes (Respira. Eixuga't aquesta llagrimeta i seguim).

En els nostres serveis incloem: 

  • Kleenex per quan la teva mare s'emocioni.
  • Copes a punt per a la teva cunyada.
  • Consells cuquis personalitzats.
  • Kit 'keep calm i explica-m'ho a mi': els nervis del casament, compartits, són menys nervis;)

Comencem a crear el teu dia especial?