Babyshower

Moltes famoses han popularitzat els baby shower!
Són festes per compartir la il·lusió i celebrar l'imminent naixement del teu nadó, amb regals, càtering ... 
Imagina't, per exemple, un berenar amb les teves amigues de tota la vida, les amigues de la feina, la teva germana, la teva mare ... Totes elles han vingut després de rebre una invitació molona, i ara estan envoltades de cosetes bones per menjar i preparades per viure sorpreses una darrera l'altra. I tu allà al mig, amb un somriure enorme a la cara (gairebé tan gran com la teva panxeta!).T'animes a organitzar un baby shower? 

Doncs som-hi! Tu (i la teva panxeta) escolliu:

  • El nombre de visitants: T'agraden les coses íntimes o t'encanta ser l'ànima de la festa?
  • L'estil: ets del tipus extra-de-sucre o ets una futura mare rockera?
  • El tipus de decoració: Vols globus, o fotos de quan tots els convidats eren petits, o photo call per immortalitzar el moment i la teva panxeta, o un fons de sala enorme amb il·lustracions personalitzades ...?
  • Què hi haurà per picar: tens antull d'aperitius salats com pasta de full, mini entrepans i altres cucades, o prefereixes pastissos, galetes i cupcakes? Vols sorprendre a tothom amb un bufet de dolços que mai falla? Posem un pastís enorme personalitzat que presideixi la taula?
  • Si cada convidat tindrà un regalet de record ...
  • Hi haurà activitats per a passar-ho bé? Podem organitzar, per exemple, un taller per personalitzar pitets i bodies per al nadó, amb llacets, mini corbates, botons ... La peque estarà encantada amb les creacions de totes les seves "ties"!
  • És una festa només per a noies o s'accepten maromos? : P

Ens encantarà preparar amb cura aquest moment tant especial i irrepetible. I per a tu, futura mare, tindrem a punt llimonada i batuts de xocolata (res d'alcohol).

Vols celebrar l'arribada del teu nadó?