Marina Rios

Hola, em dic Marina i sóc la mà dreta de Roser. Com a equip ens complementem molt bé: 

Ella m'inspira i jo faig llistes de tot el que hem de fer -de fet, faig llistes de tot: de la feina, de la compra, del que posaré a la maleta de viatge ... vaja, que no se m'escapa un! -. 

Ella suggereix els colors i jo em poso amb el disseny: m'encanta envoltar-me de papers de colors, de teles, de washitape (sí, sona a menjar japonès, però són unes cintes decoratives adhesives molt de moda) ... 

Ella és de noces romàntiques i dolces, i jo de noces urbanes plenes de gent. 
A ella li encanta muntar esdeveniments empresarials ia mi esdeveniments esportius ...


M'agrada...

  • Caminar pels racons de la Costa Brava amb els meus gossos. És així com se m'ocorren les millors idees!
  • 'La carnaval! Per això m'encarrego de buscar els millors complements per al photocall.
  • Anar al cinema per hincharme de crispetes i llaminadures (la pel·lícula és el de menys! Jajajaja) Ja veieu que això dels candy bar es em dóna de perles;)
  • El disseny gràfic i la imatge (amunt el potochop!). Per això sempre m'agrada tenir cura de la posada en escena dels nostres esdeveniments.
  • Ballar hores i hores, i les rialles contagioses

Ara que em coneixeu una mica millor...Voleu que formi part del vostre somni o projecte? 

Potser penseu "per què fitxar Èxit Events si ens ho podem muntar nosaltres mateixos?"

  • Guanyareu temps: us estalviareu imprevistos, tenir mil pressupostos per a cada cosa ... En Èxit Events muntem esdeveniments cada dia, així que el tenim per la mà. I anireu molt més relaxats per gaudir de l'esdeveniment.
  • Us estalviareu diners. Sí, de veritat. Feu comptes: nosaltres vam aconseguir el millor preu en restaurants, càterings, floristeries ... i sabem com fer-ho perquè tot surti a la primera.
  • Us estalviareu disgustos: cancel·lacions d'última hora, problemes ... Us asseguro que de vegades la realitat supera la ficció!
  • Us estalviareu molts "ja t'ho vaig dir". Perquè els esdeveniments són com el futbol: tothom dóna consells!

Vaig arribar a Èxit Events després d'estudiar la llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques, idiomes, comunicació i màrqueting ... I m'agradaria que el futur continués associat a aquest nom, on treball del que m'agrada i on puc compartir projectes i somnis amb gent com vosaltres.

Escriviu-nos i prepararem cafè... Tenim ganes de conèixer-vos!