Opinions clients

Mireia Ayats

Mireia & Michael, es van casar el 2015.06.20

Excel·lent tot! No ens hem preocupat de res. La Roser i el seu equip van gestionar-ho tot de la millor manera possible. Amb elles mai et pots atabalar, ja que saben el que es fan i es veu en els resultats. Jo tenia més o menys una idea de la decoració que volia, però elles van superar aquesta idea. Sincerament, sense Èxit Events no hagués estat el mateix, ens han estat de gran ajuda. Són gent responsable i molt creativa. Amb elles no et preocupes per res, sempre tenen solucions per a tot. Jo he sortit súper contenta.

Laura Jimenez

Laura & Dani, es van casar el 2015.09.05

El millor servei que contractem, grans assessores i comptar amb la Roser i la Marina d'Èxit Events ha estat genial. Més d'un any organitzant el nostre casament junts ha estat una gran experiència, et donen tranquil·litat, t'aporten milers d'idees, t'ajuden en tot. El dia del casament s'encarreguen de cada detall i fan que tot sigui màgic. Altament recomanable, la seva qualitat humana, la seva creativitat i la seva solució a tot han fet que el dia del nostre casament hagi estat senzillament perfecte. Gràcies per ser com sou.

 

Maria Aulet

Maria & Ferran, es van casar el 2014.09.20

Vam contactar amb Èxit Events ja que buscàvem pressupostos i van ser els primers a contestar i en trucar-nos per preocupar-se de si ens havia agradat o no, si ens podien ajudar en alguna cosa més, etc ... Sempre atentes a tots els detalls.

Només podem dir que si haguéssim de preparar un altre esdeveniment semblant les contractaríem de nou sense cap dubte. Són unes grans professionals, detallistes i amb un gust exquisit. No ens preocupem de res, només de gaudir del nostre gran dia que, per cert, va ser un èxit.

Davinia Roura

Anotnio & Davinia, es van casar el 2014.04.05

La nostra experiència amb Èxit Events va ser molt bona. Totalment recomanable. Nosaltres vam contractar els seus serveis perquè ens ajudessin amb els últims detalls del casament, sitting de les taules, photocall, detalls dels convidats, decoració, vam quedar encantats. 

Van captar de seguida la idea que buscàvem, ràpidament ens van presentar moltes idees i propostes.

Roser, Marina, moltes gràcies pel vostre treball, per contribuir que el nostre dia fos perfecte. Sou unes professionals.

Cristina Martorell

Cristina & Eduard, es van casar el 2013.07.20

He treballat un any i mig amb Èxit Events per organitzar el meu casament i he estat molt contenta amb el servei i l'experiència. La Roser i el seu equip són molt professionals, creatius i sempre a l'escolta per entendre bé el que busquen els nuvis. Han portat moltíssimes idees originals i s'han adaptat ràpidament a les peticions que hem fet, ja que hem organitzat un casament multicultural que no seguia les tradicions espanyoles. 
L'equip ha estat en tot moment molt flexible amb el fet que organitzàvem un casament des de fora d'Espanya i en tot moment m'he sentit com si tingués el 100% de la seva atenció i el seu temps centrat en mi. La qualitat del servei ha estat sempre òptima!
El resultat final ha estat un casament perfecte, sense un sol defecte o contratemps. L'equip d'Èxit era present i en tots els detalls el dia del casament, permetent als nuvis gaudir del nostre dia en completa tranquil·litat. 
Recomanaria Èxit Events a tot amic i familiar, sabent que quedaran encantats amb l'experiència i el resultat del seu gran esdeveniment.